Witam.
Poprosiłem, aby Bryan założył dział o quadach. Mam nadzieję, że dzięki forum quadowcy z naszych okolic będą mogli się poznać i umawiać na wspólne wypady
Proszę ujawniać się kto śmiga ośkami i przeprawówkami
Wysłany: 01 Lip 2010 10:35
Grizzly 600, 1999rok:)
_________________ Pełen zakres usług hydraulicznych!!!
Serwis kotłów olejowych i na eko-groszek
POSIADAMY W OFERCIE KOTŁY NA EKO-GROSZEK, kotły tzw. śmieciuchy na wszystko z nadmuchem i bez w konkurencyjnych cenach i bardzo dobrej jakości!!! tel. 608275604
coś jak na razie słaba frekwencja na tym forum dajcie znać swoim znajomym pomykającym na quadach o dziale quad na moto-socho, będziemy mogli umawiać się tu na wspólne wypady
wkleiłem i w filmach, ale jak by ktoś tam nie zaglądał:)
POSIADAMY W OFERCIE KOTŁY NA EKO-GROSZEK, kotły tzw. śmieciuchy na wszystko z nadmuchem i bez w konkurencyjnych cenach i bardzo dobrej jakości!!! tel. 608275604
Wysłany: 14 Lip 2010 10:43
A gdzie dokładniej?? Mój quad jest u mechanika, jak się wyrobi to bardzo chętnie, choć w sobotę ma wesele:(
Czarny, więc Ty daj znać kiedy będziesz śmigał, to dołączymy do Ciebie My damy rade w tych warunkach, a Ty z nami możesz mieć niezłą zabawę jak będziemy Cię na lince wyciągać (wiem bo miałem ośkę rapiego 700)
P.S.
Fajny jest tor do zabawy w okolicach Kozłowa Starego, Ci co chętni proszę się umawaiać w dziale wypady