Po prostu nie mogę sobie jej wyobrazic w takiej grzecznej kreacji zawsze kojarzyła mi się z twardzielką . Widzę, że się na żartach nie znacie-nie wiedziałem że ślub to taka poważna sprawa OK -zachowuje powagę sytuacji
_________________ .."Jestem dobry w łóżku-mogę długo spac"...
Rafik a co Ty tu świrujesz?? Nie miałam nic złego na myśli, padam za każdym razem ze śmiechu bo wesoły chłop z Ciebie. Co do twardzielki w grzecznym stroju to pewnie ze wolałabym iśc w małej czarnej i nie przyzwoicie wysokich szpilkach ale to groziłoby utratą posagu... he he he
Rafik a Ciebie widze u mnie pod domem bo jak nieee...
_________________ Są dwa rodzaje motocykli: Bezwypadkowe i te które zaraz będą bezwypadowe!!
Stary ślub to pikuś pogadam z Dorin żebyśmy jej na wieczorze panieńskim zatańczyli Tylko nie wiem czy jej posagu starczy na nas dwóch Nie bierzemy za godziny tylko od kilograma (naszej masy)
_________________ .."Jestem dobry w łóżku-mogę długo spac"...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 482 Skąd: Warszawa
Wysłany: 07 Cze 2010 09:53
Aby temat nie poszedł w zapomnienie klikne kilka słów yyyyy......jeszcze małe ogłoszenie dodam Kupie TANIO opone do targania na ślubie Finów Oponka rozmiar 180 No u Finów też musi być pochmurno chwilami