#2017-01-18 06:35:31 

Rozgadana

Użytkownik

Posty: 49

Skąd: Jastrzębia Góra

Wiek: 30

Hejka! Mam możliwość otrzymania dotacji na sprzet i stanowiska pracy z programu unijnego ale zanim zaczne cokolwiek w tym kierunku robić to chciałabym zbadać teren i wyliczyć koszty itd. Otóż potrzebne mi bedzie wyposażenie pizzeri i najlepiej by było gdyby wszystkie sprzety łącznie z piecem, chłodniami itd pochodziły od jednego dostawcy. Zależy mi żeby były dobrej jakości bo nie chce zakładać kolejnego fast foodu a prawdziwą włoską pizzerię. Pozdrawiam.
#2017-01-18 09:13:13 

bored

Użytkownik

Posty: 40

Skąd: Kraśnik

Wiek: 43

Cześć, od roku prowadzę pizzerię w Warszawie i jestem zadowolony. Pomijając takie kwestie że sam sobie jestem szefem i wiecej zarabiam to bardzo lubię robić pizze i się w tym odnajduję. Jeśli masz podobnie to zdecydowanie polecam się zdecydować. Wyposażenie najkorzystniej pod wzgledem ceny i jakości wychodzi zamawiać w Wencel. Podam ci bezpośrednią stronke do pizzeri - http://wencel.pl/pizzeria. Pozdrawiam :)
#2017-01-18 09:31:30 

Rozgadana

Użytkownik

Posty: 49

Skąd: Jastrzębia Góra

Wiek: 30

Dzięki, ale szukam profesjonalnego sprzetu, np koniecznie chcę mieć chlodnie do serów. Sam piec mnie niestety nie urządza...
#2017-01-18 11:10:34 

bored

Użytkownik

Posty: 40

Skąd: Kraśnik

Wiek: 43

Kto tu mówi o samym piecu? Urządzenia do sezonowania serów też dostaniesz: http://wencel.pl/sezonowanie-mies-i-serow. Prawie wszystkie urządzenia jakie mam na stanie są z tej firmy także masz opinie z pierwszej reki że nie są to jakieś tam piecyki i chłodnie ale w pełni profesjonalne i niedrogie wyposażenie pizzeri z prawdziwego zdarzenia ale oczywiscie zdecydujesz sama ja nie bede przekonywał.
#2017-01-18 13:39:43 

Rozgadana

Użytkownik

Posty: 49

Skąd: Jastrzębia Góra

Wiek: 30

Jak tak to okej, troche sie nie dogadaliśmy bo myślałam że to taki pierwszy lepszy sklep :). Pasuje mi to jak najbardziej, dzięki i pozdrawiam.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015